My Father

My Father Cigars grundades 2008 av Don Pepins master blender Jaime Garcia.
Man har sin fabrik i Esteli, Nicaragua och det är därifrån tobaken har sitt ursprung.

My Father

Jaime övervakar själv arbetet på fabriken för att se till att enbart de bästa rökverken når ut till tobakshandlare över hela världen och på så sätt för sin fars Josè ”Don Pepin” Garcias arbete vidare.
My Fathers cigarrer levererar en rökupplevelse utöver det vanliga med kraftiga och fylliga smaker av espresso och mörk choklad med ett fantastiskt ”drag” som karaktäriserar en cigarr i världsklass !
Vi har cigarrer i många olika storlekar i dem olika serierna.
Le Bijou 1922- Juvelen i My Fathers sortiment. Vi har flera olika storlekar och självklart Box-Pressed Maduron som vann utmärkelsen ”världens bästa cigarr 2016! Dessa cigarrer levererar en kraftig och intensiv rökupplevelse.
My Father Classic – Skapad av Jaime Garcia som en hyllning till sin far. Full kraft i dessa ikoniska cigarrer.
Flor de Las Antillias – En hyllning till Don Pepins hemland Kuba. Cigarrerna är ”box-pressed” och Toron vann även den världens bästa cigarr fast redan 2012! Medium till milda cigarrer som avger smaker av nötter, ljus kola, espresso och cederträ.
Jaime Garcia – Skapad av företagets VD som gillar starka cigarrer. Vackert mörkt täckblad som ger smaker av kaffe, läder och vissa stalltoner.
Don Pepin Black – En av de första serierna som Don Pepin Garcia skapade. Cigarrer som är kraftfulla med ett mycket behagligt ”drag”

Don Pepin

Flor De Las

Jaimie Garcis

Le Bijou

Classic

Våra märken

Vi har all världens olika märken, smaker och kvalitét på våra produkter.
Nedan hittar du dem alla!

Clipper logo